Één gezamenlijk clientdossier samen met je collega zzp’ers in de zorg

  • Één client, één dossier en toch goed samenwerken

  • Eenvoudig te gebruiken software (60% van NL gebruikt Nedap Ons al)

  • Geen technische kennis nodig

  • Geen gedoe, direct starten

Direct starten

9 jaar

Ervaring met Ons Dossier

200+

Zorginstellingen geholpen

150.000+

Cliënten indirect geholpen

Van niets naar succes in 3 stappen

1. Geen gedoe, direct starten

Met ZZP in Ons Dossier kun je direct starten, de software staat online en is direct klaar voor gebruik. Dankzij onze effectieve kant-en-klare blauwdruk hoeft de software niet meer ingericht te worden. Dit hebben wij namelijk al voor je gedaan. Wij doen de techniek, jij de inhoud. Je kunt dus direct inloggen, een client aanmaken en starten met Ons Dossier. Nodig vervolgens eenvoudig je collega zzp’ers uit en je bent klaar om samen te werken. Gemakkelijker kan het niet!

Inloggen in Ons Dossier

2. Ontdek alles zelf online

Wanneer je software gebruikt wil je deze zo goed mogelijk gebruiken. Daarvoor het is belangrijk dat je alle onderdelen goed kent. Je kunt dit op eigen houtje gaan uitzoeken, maar dit kost veel tijd. Om je snel op weg te helpen hebben we een korte online cursus voor je gemaakt. Deze bevat enkele korte en krachtige video’s en handleidingen waardoor je direct ziet hoe je Ons het beste kunt gebruiken. Hierdoor kun je binnen enkele minuten al je eerste client aanmaken en direct starten met het leveren van zorg.

Videocursus zzp in ons dossier

3. Intensief contact met collega’s

Als zzp’er in de zorg sta je er niet alleen voor. Het is essentieel om in contact te komen met collega zzp’ers. Op die manier kun je ervaringen uitwisselen, leren van elkaars fouten en handige tips uitwisselen. Dit kan fysiek, maar nu ook online via onze zzp community. Via de zzp community houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de Ons software, maar ook van de zorgontwikkelingen. Deel handige tips via het interactieve forum, zodat we de zorgwereld samen een stukje mooier kunnen maken!

Klaar om te starten?

ZZP in Ons Dossier is de meest gebruiksvriendelijke manier om samen te werken met collega zzp’ers in de zorg om echt goede zorg te leveren.

  • Geen gedoe, direct starten

  • Één client, één dossier

  • Gebruiksvriendelijke Nedap Ons software

  • Gemakkelijk samen te werken met collega zzp’ers

  • Kort en krachtige instructievideo’s met handleidingen

  • Maak nieuwe connecties, deel ervaringen en help collega’s in onze zzp community.

Direct starten