Je wilt Nedap Ons zo efficiënt mogelijk gebruiken, maar komt er net even niet uit.
Is een kwalitatieve sparringpartner, zoals een specialist in Nedap Ons, dan niet handig?

Na de implementatie van de zorgsoftware van Nedap Ons zien we regelmatig dat het contact tussen een zorginstelling en de businesspartner verwaterd.

Hiermee verlies je een handige vraagbaak bij urgente vragen over, nieuwe ontwikkelingen en snelle adviezen over het applicatiebeheer van de hulptool Nedap Ons.

Tegelijkertijd spreken we regelmatig zorginstellingen die soms al uren zoeken naar de oplossing van hun probleem. Wanneer ze ons dan bellen is het vaak binnen 5-15 minuten opgelost zodat je snel weer verder kunt met andere zaken.

We willen beiden dat je de zorgsoftware van Nedap Ons zo goed mogelijk gaat gebruiken. Is het dan niet handig om even snel met een specialist in Nedap Ons te kunnen sparren? Bij Ons Advies in Linschoten helpen we jouw organisatie graag bij het applicatiebeheer van de hulptool Nedap Ons.

Nedap-ons-logo

Voorkom deze fouten in een ondersteuningstraject door met een specialist in Nedap Ons samen te werken

 • Laag kennisniveau

  Wij weten als specialist in Nedap als geen ander dat het een uitdaging is om het kennisniveau van de zorgsoftware van Nedap Ons bij onze collega’s hoog te houden. Vaak krijg je bij een algemene “helpdesk” alleen antwoord op de makkelijke vragen. Moeilijkere vragen moeten dan direct worden doorgestuurd, dat kost veel tijd en daar ben je niet mee geholpen.

 • Standaard antwoorden

  Een vraag over het aanmaken van een account kun je vaak standaard beantwoorden, maar bij iets complexere vragen over het applicatiebeheer van Nedap Ons bestaan er naar ons idee geen standaard antwoorden. Toch krijg je deze wel vaak. Dat kan goed gaan, maar wanneer een supportmedewerker jouw organisatie niet kent, sluit het advies wellicht niet aan bij de werkwijze van de organisatie.

 • Matige bereikbaarheid

  Slechte bereikbaarheid is één van de meest voorkomende frustraties bij het gebruik van een supportdesk. Je kunt lang in de wachtrij staan of moet erg lang wachten op je antwoord via de mail. Dat kost jou frustratie, want je wilt dat jouw probleem snel is opgelost.

 • Onduidelijke communicatie

  Om een goed antwoord te geven op een (wat complexere) vraag is, moet je eerst de kern van het probleem begrijpen. Je kunt direct kort en krachtig antwoord geven op de vraag, maar daarmee is het probleem niet altijd opgelost.

 • Word niet afhankelijk

  Specialisten van een softwarepakket creëren soms een afhankelijkheid. Als je een probleem hebt, bijvoorbeeld met de zorgsoftware van Nedap Ons, kunnen alleen zij dat oplossen, terwijl het veel beter is als je de kennis zelf in huis hebt. Op die manier kun je het de volgende keer zelf.

Wie zijn wij?

Dit is wellicht goed om te weten: 

 • We zijn gespecialiseerd in de software Nedap Ons en implementeren en ondersteunen GEEN andere softwarepakketten. We hebben dus volledige focus op de zorgsoftware van Nedap Ons en kennen alle onderdelen;

 • We werken NIET met specialisten op één vakgebied zoals dossier of facturatie. Onze specialisten kennen de hele Ons-applicatie waardoor jij altijd één aanspreekpunt hebt. Dit levert vaak een effectief ondersteuningstraject op.

 • We vinden het belangrijk dat jij en jouw zorginstelling zelf met de software Nedap Ons kan werken. We trainen je om Nedap Ons zelf te gaan gebruiken en na de Nedap-implementatie ben je niet meer afhankelijk van ons. Uiteraard helpen we je wel graag verder mocht je nog vastlopen met het applicatiebeheer van de hulptool Nedap Ons.

Team Bij Ons Advies
Jelle Mostert

“Warm aanbevolen! Korte lijneninleving in de klant en persoonlijke betrokkenheid zijn sleutelbegrippen
voor Bij Ons Advies en maken de samenwerking doeltreffend en prettig.”

Anita van Ewijk Heijboer – Applicatiebeheerder bij Stichting IJselmonde-Oost

Zo werken wij graag samen 

We geloven dat we je op onderstaande manier het beste kunnen ondersteunen met het applicatiebeheer van de hulptool Nedap Ons:

Zijn wij de Nedap Ons partner die je zoekt?

“Laten we even bellen om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Jelle Mostert – Implementatiespecialist Ons

Vraag een gesprek aan
Jelle Mostert

Hoe ziet een Ons-ondersteuningstraject er uit?

Wanneer we je mogen ondersteunen bij het gebruik van de software Nedap Ons doorlopen we vaak een aantal stappen. Ons belangrijkste doel is dat we samen kijken hoe we de bestaande vraagstukken op het gebied van applicatiebeheer van Nedap Ons binnen jouw organisatie zo goed mogelijk kunnen oplossen.

 • 1. Ons Optimalisatiescan

  Een mogelijk startpunt is een Ons Optimalisatiescan. Hiermee brengen we de onderdelen binnen jouw Ons-omgeving in kaart die verbeterd kunnen worden. Het is een heel praktisch plan van verbeterpunten waarbij we afspreken wie welke onderdelen op welk tijdstip oppakt.

 • 2. Vaste contactpersoon

  Je krijgt een vast contactpersoon binnen onze organisatie. Op die manier kun je snel schakelen, maar krijg je ook gericht advies. Dit komt omdat deze specialist in Nedap Ons weet wat er belangrijk is binnen jouw organisatie en wat jouw visie is op goede zorg.

 • 3. Afspraken: wie doet wat?

  Na een Ons Optimalisatiescan is het mogelijk dat we regelmatig afspreken om specifieke zaken te optimaliseren of te implementeren binnen je bestaande Ons-omgeving. We maken duidelijke afspraken wie wat oppakt en wanneer dit klaar moet zijn.

 • 4. Sparringpartner

  Loop je even vast? Bel of mail dan met jouw vaste contactpersoon, zodat je advies op maat krijgt bij het probleem bij de software Nedap Ons waar je tegenaan loopt. Op die manier word je zo efficiënt mogelijk geholpen.

 • 5.  Contact met ons Support Team

  Is je vaste contactpersoon niet bereikbaar, maar je wilt toch snel verder geholpen worden? Dan kun je altijd bellen met ons Bij Ons Advies Support Team. Hier zit altijd iemand voor je klaar om je snel weer op weg te helpen.

 • 6.  Kies de vorm die bij jou past

  Naast het contact via telefoon en e-mail kunnen we je ook begeleiden bij het maken van handleidingen, instructievideo’s en live of online trainingen op maat. Ook bieden we diverse cursussen aan over Nedap Ons. Je kiest dus zelf de vorm waarin je graag ondersteund wilt worden bij het applicatiebeheer van de hulptool Nedap Ons.

We zijn gespecialiseerd in onderstaande sectoren

100%
 • Thuiszorg

 • Ouderenzorg

 • Gehandicaptenzorg

 • Beschermd wonen

 • Begeleiding en dagbesteding

 • Zorgboerderijen

 • Geestelijke gezondheidszorg

 • Jeugdhulp

Zullen we even bellen? 

We begrijpen goed dat je niet alleen op een stukje tekst op een website wilt afgaan om de juiste keuze te maken. Daarom bellen we vaak even, zodat we beter kunnen afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik op onderstaande knop om onze contactgegevens te zien of een terugbelverzoek achter te laten.

Laten we even bellen

Neem contact met ons op voor ondersteuning bij Nedap Ons

Als specialist in Nedap Ons, weten we hoe belangrijk het is om een persoonlijke connectie te maken en te zorgen dat het applicatiebeheer van deze hulptool aansluit bij jouw specifieke behoeften. Daarom bellen we vaak even, zodat we beter kunnen afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Klik op onderstaande knop om onze contactgegevens te zien of een terugbelverzoek achter te laten.