Je wilt Nedap Ons gebruiken en zoekt een implementatie partner. Wie moet je dan kiezen?

Waarschijnlijk heb je de afgelopen periode contact gehad met Nedap over het gebruik van hun software. Misschien weet je al dat deze software bij je past en je deze wilt gaan gebruiken.

Nu is er echter een reeks aan businesspartners die je kunnen helpen bij de implementaties van Nedap Ons.

Maar welke moet je nu kiezen?

Misschien ga je op je gevoel af, kijk je naar de website, vraag je het jouw netwerk of heb je even telefonisch contact.

Dat is natuurlijk prima, maar kun je daardoor echt een goede keuze maken? Waarschijnlijk wil je weten wat de stijl of werkwijze van een businesspartner is en hoe kom je hier nu achter?

Nedap-ons-logo

Waar let je op bij de implementaties van Nedap Ons?

Probeer deze fouten te voorkomen…

 • Veel tijd kwijt aan (grote) projectplannen

  Projectmanagers maken graag projectplannen. Vervolgens moeten deze uitgewerkt, getoetst en bijgesteld worden en hier kun je in een implementatietraject veel tijd mee kwijt zijn. Te vaak wordt er (te)veel tijd besteed aan het maken van plannen, terwijl dit naar ons idee veel effectiever kan om kosten te besparen.

 • Applicatiebeheerder wordt niet goed opgeleid

  Soms ligt er zo veel tempo op de implementaties van Nedap Ons of is de deadline te strak, dat een consultant alles voor een organisatie doet. Dit kan handig zijn, maar op lange termijn maakt jouw zorginstelling de kosten. Komt het probleem ooit weer voor, dan moet je de specialist weer betalen terwijl je dit liever zelf had willen oplossen.

 • Te veel tijd voor knopjes, te weinig voor processen

  Bij de inrichting van een nieuw softwarepakket moeten er vinkjes aan- of uitgezet worden. Echter, zien wij hier te vaak de nadruk op liggen terwijl de primaire zorgprocessen de nadruk moeten hebben. De software moet zo goed mogelijk aansluiten bij jouw proces en niet andersom.

 • Pas op voor een standaard werkwijze

  Binnen een implementatietraject is er niet één werkwijze. De consultant kan die hanteren, omdat die voor hem/haar makkelijk is. Maar is dat ook het beste voor jou en jouw zorginstelling?

 • Te volle agenda’s

  Drukke agenda’s zouden nooit de kwaliteit van een implementatietraject mogen bepalen.

Wie zijn wij?

Dit is wellicht goed om te weten: 

 • We doen alleen de implementaties van Nedap Ons en GEEN andere softwarepakketten. We hebben dus volledige focus op Ons en kennen alle onderdelen

 • We werken NIET met specialisten op één vakgebied zoals dossier of facturatie. Onze specialisten kennen de hele Ons-applicatie waardoor jij altijd één aanspreekpunt hebt. Dit levert vaak een effectief implementatietraject op.

 • We vinden het belangrijk dat jij en jouw zorginstelling zelf met de software kunnen werken. We trainen je om Ons zelf te gaan gebruiken en na de implementatie ben je niet meer afhankelijk van ons. Uiteraard helpen we je wel graag verder mocht je nog vastlopen.

Team Bij Ons Advies
Jelle Mostert

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek voelden we direct dat de aanpak van Bij Ons advies volledig aansloot bij de behoefte van Compartijn. De laagdrempelige en klantvriendelijke ondersteuning die we nog steeds ontvangen van dit professionele bedrijf maakt dat we een enorme positieve ontwikkeling hebben kunnen doormaken.

Het aangaan van een partnership met Bij Ons advies geeft ons de mogelijkheid om de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van onze zorg- en bedrijfsprocessen duurzaam te borgen.”

Miranda van der Made – Care-contractmanager bij Compartijn

Zo werken wij graag samen 

We geloven dat we je op onderstaande manier het beste kunnen begeleiden bij de implementaties van Nedap Ons:

Zo werken wij graag samen 

We geloven dat we je op onderstaande manier het beste kunnen begeleiden:

Zijn wij de Nedap Ons partner die je zoekt?

“Laten we even bellen om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Jelle Mostert – Implementatiespecialist Ons

Vraag een gesprek aan
Jelle Mostert

Hoe ziet een Ons-implementatietraject er uit?

Vanaf het eerste contact dragen wij zorg voor een heldere communicatie met een klein team. Tijdens een oriënterend gesprek inventariseren we samen jouw (implementatie)wensen, die we vertalen in een transparante offerte met planning.

We bieden één vast aanspreekpunt tijdens de implementaties van Nedap Ons, die precies weet wat jij belangrijk vindt, jouw specifieke wensen kent en je ondersteunt bij de inrichting.

Ons doel is om jou zo efficiënt mogelijk met Ons te laten werken binnen jouw organisatie. Op die manier kun jij doen waar je goed in bent: zorg leveren!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bij het overwegen van implementaties van Nedap Ons, kan een persoonlijk gesprek veel duidelijkheid bieden. Klik op onderstaande knop om onze contactgegevens te zien of om een terugbelverzoek achter te laten. Zo kunnen we samen verkennen hoe de implementaties van Nedap Ons het beste ingezet kunnen worden binnen jouw organisatie.

We zijn gespecialiseerd in onderstaande sectoren

100%
 • Thuiszorg

 • Ouderenzorg

 • Gehandicaptenzorg

 • Beschermd wonen

 • Begeleiding en dagbesteding

 • Zorgboerderijen

 • Geestelijke gezondheidszorg

 • Jeugdhulp

Zullen we even bellen? 

We begrijpen goed dat je niet alleen op een stukje tekst op een website wilt afgaan om de juiste keuze te maken. Daarom bellen we vaak even, zodat we beter kunnen afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik op onderstaande knop om onze contactgegevens te zien of een terugbelverzoek achter te laten.

Laten we even bellen