Nedap-vacatures

Toonaangevend Nedap-expert

Voor zorginstellingen en zzp’ers

Implementatie en ondersteuning

Bij Ons Advies in Linschoten heeft diverse Nedap-vacatures openstaan en we zijn actief op zoek naar nieuwe collega’s. In ons gezellige en inspirerende kantoor werkt een team dat continu adviseert, ondersteunt en streeft naar verbetering van onze dienstverlening. Met jou erbij kunnen we onze dromen nog groter maken en onze ideeën tot leven brengen.

Nedap-ons-logo

Zullen we even bellen? 

We begrijpen goed dat je niet alleen op een stukje tekst op een website wilt afgaan om de juiste keuze te maken. Daarom bellen we vaak even, zodat we beter kunnen afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op
Methodisch werken

Wij hebben diverse Nedap-vacatures openstaan

Wij zijn een vooruitstrevend adviesbureau in de zorg. Onze specialisten houden zich bezig met Nedap Ons-implementaties en hiervoor bieden we ondersteunende e-learnings, trainingen en cursussen aan zorginstellingen en zelfstandigen. Heb jij een passie voor technologie en zorg? Bekijk dan onze Nedap-vacatures met functies zoals een implementatiespecialist of een applicatiespecialist. We zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste kandidaten die onze klanten kunnen helpen met diverse zorgoplossingen.

We zijn gespecialiseerd in onderstaande sectoren

100%
  • Thuiszorg

  • Ouderenzorg

  • Gehandicaptenzorg

  • Beschermd wonen

  • Begeleiding en dagbesteding

  • Zorgboerderijen

  • Geestelijke gezondheidszorg

  • Jeugdhulp

Jelle Mostert

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek voelden we direct dat de aanpak van Bij Ons advies volledig aansloot bij de behoefte van Compartijn. De laagdrempelige en klantvriendelijke ondersteuning die we nog steeds ontvangen van dit professionele bedrijf maakt dat we een enorme positieve ontwikkeling hebben kunnen doormaken.

Het aangaan van een partnership met Bij Ons advies geeft ons de mogelijkheid om de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van onze zorg- en bedrijfsprocessen duurzaam te borgen.”

Miranda van der Made – Care-contractmanager bij Compartijn