E-learning over Nedap Ons

Toonaangevend Nedap-expert

Voor zorginstellingen en zzp’ers

Implementatie en ondersteuning

Elke maand kun je deelnemen aan de e-learning: Expert in Ons om je kennis van Nedap Ons up-to-dat te houden. Bij Ons Advies in Linschoten delen we twee keer per maand onze kennis en expertise met jou en andere zorgprofessionals. In online expertsessies van 60 tot 90 minuten duik je diep in de wereld van Nedap Ons. Deze e-learning is perfect om alles te leren over het applicatiebeheer van Nedap Ons, essentieel voor jouw functie binnen de zorginstelling.

Nedap-ons-logo

Zullen we even bellen? 

We begrijpen goed dat je niet alleen op een stukje tekst op een website wilt afgaan om de juiste keuze te maken. Daarom bellen we vaak even, zodat we beter kunnen afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op
Methodisch werken

Wat leer je in de e-learning over Ons Nedap?

Tijdens de e-learning over Nedap Ons ontdek je maandelijks een ander essentieel proces binnen de software van Nedap Ons. Alle informatie is opgesplitst in stukjes informatie waar je direct mee aan de slag kunt gaan. In de vervolgsessie van de e-learning over het applicatiebeheer van Nedap Ons krijg je alle recente updates gepresenteerd. Wij zorgen ervoor dat de laatste ontwikkelingen omgezet worden in praktische acties en stappenplannen die je meteen kunt toepassen in jouw werk.

De voordelen van onze expertsessies

Alle Ons-expertsessies worden opgenomen, zodat je als expert in applicatiebeheer de e-learning over in Ons Nedap kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Je krijgt toegang tot opnames van vorig jaar en kunt aanvullende documenten downloaden voor extra ondersteuning. Je hoeft niet alleen mee te doen, maar je kunt met vier collega’s deelnemen. Zo kunnen jullie samen de kennis vergroten binnen het hele team, jullie Ons-omgeving optimaliseren en jezelf zelfredzaam te maken.

We zijn gespecialiseerd in onderstaande sectoren

100%
  • Thuiszorg

  • Ouderenzorg

  • Gehandicaptenzorg

  • Beschermd wonen

  • Begeleiding en dagbesteding

  • Zorgboerderijen

  • Geestelijke gezondheidszorg

  • Jeugdhulp

Jelle Mostert

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek voelden we direct dat de aanpak van Bij Ons advies volledig aansloot bij de behoefte van Compartijn. De laagdrempelige en klantvriendelijke ondersteuning die we nog steeds ontvangen van dit professionele bedrijf maakt dat we een enorme positieve ontwikkeling hebben kunnen doormaken.

Het aangaan van een partnership met Bij Ons advies geeft ons de mogelijkheid om de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van onze zorg- en bedrijfsprocessen duurzaam te borgen.”

Miranda van der Made – Care-contractmanager bij Compartijn