Het begrijpen van de software Nedap Ons

Toonaangevend Nedap-expert

Voor zorginstellingen en zzp’ers

Implementatie en ondersteuning

Het begrijpen van de software Nedap Ons wordt makkelijk met onze hulp. Bij Ons Advies in Linschoten bieden we expertsessies, trainingen en cursussen aan die speciaal ontworpen zijn voor zorginstellingen en zelfstandige professionals in de zorg. Met deze educatieve diensten zorgen we ervoor dat jij de software Ons niet alleen begrijpt, maar ook effectief kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

Nedap-ons-logo

Zullen we even bellen? 

We begrijpen goed dat je niet alleen op een stukje tekst op een website wilt afgaan om de juiste keuze te maken. Daarom bellen we vaak even, zodat we beter kunnen afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op
Methodisch werken

Het begrijpen van de software Nedap Ons met de hulp van onze specialisten

De specialisten van ons adviesbureau in de zorg helpen jou bij het begrijpen van de software Nedap Ons. Als specialist in Nedap Ons bieden we verschillende oplossingen zodat je met deze software aan de slag kunt. We hebben verschillende cursussen, trainingen en e-learnings met elk onderwerpen op dit gebied. Door de cursus applicatiebeheer leer je binnen twee dagen alles over het efficiënt en optimaal inrichten van jouw Ons-omgeving. Onze e-learning over Nedap Ons komt twee keer per maand online en kan je daarentegen volgen wanneer het jou uitkomt.

We zijn gespecialiseerd in onderstaande sectoren

100%
  • Thuiszorg

  • Ouderenzorg

  • Gehandicaptenzorg

  • Beschermd wonen

  • Begeleiding en dagbesteding

  • Zorgboerderijen

  • Geestelijke gezondheidszorg

  • Jeugdhulp

Jelle Mostert

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek voelden we direct dat de aanpak van Bij Ons advies volledig aansloot bij de behoefte van Compartijn. De laagdrempelige en klantvriendelijke ondersteuning die we nog steeds ontvangen van dit professionele bedrijf maakt dat we een enorme positieve ontwikkeling hebben kunnen doormaken.

Het aangaan van een partnership met Bij Ons advies geeft ons de mogelijkheid om de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van onze zorg- en bedrijfsprocessen duurzaam te borgen.”

Miranda van der Made – Care-contractmanager bij Compartijn