Zorgoplossingen

Bij Ons Advies biedt diverse zorgoplossingen. Als zorginstelling moet je voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. Je krijgt te maken met veel papierwerk, maar het kan veel tijd kosten om hier de essentiële informatie uit te verwerken. Mocht je dan een kwaliteitsonderwerp vastgelegd hebben, dan moet dit ook nog in de praktijk worden doorgevoerd. Hierbij kunnen vragen ontstaan als: welk beleid moet ik voeren, wat is praktisch en hoe kan ik erop sturen dat het beleid ook in de praktijk wordt uitgevoerd. Met onze zorgoplossingen hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden.

HKZ, ISO en Prezo certificaat

Onze aanpak

Via een “nulmeting” beoordelen we samen waar de normen in jouw organisatie al geregeld en geïmplementeerd zijn. Deze meting vertalen we vervolgens in een stappenplan gebaseerd op methodisch werken met als doel een goed werkend kwaliteitssysteem dat past bij de identiteit en kernwaarden van jouw organisatie.

Daarnaast helpen wij je bij het borgen van het nieuwe kwaliteitssysteem in je organisatie, eventueel via praktische software zoals Nedap Ons.

Met welke zorgoplossingen kunnen wij jou ondersteunen?

De kwaliteitsadviseurs van ons adviesbureau zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kleine en middelgrote organisaties in de gezondheidszorg en het bieden van zorgoplossingen. Wanneer je net start kunnen we je helpen bij het opzetten, invoeren en onderhouden van een kwaliteitssysteem zoals HKZ, ISO of PREZO. We kunnen ook ondersteunen bij de optimalisatie of uitbreiding van je kwaliteitssysteem, bijvoorbeeld bij wetswijzigingen. Specifiek kunnen we je adviseren en ondersteunen met diverse zorgoplossingen, waaronder:

  • Opzetten en implementeren van een kwaliteitssysteem
  • Begeleiden bij certificeren en organiseren van proefaudits
  • Onderhouden, borgen en verbeteren van jouw kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitsscan op basis van de kwaliteitskaders

  • Uitvoeren van interne audits

  • Training en coaching

  • Advies bij wet- en regelgeving en norminterpretatie

Meer informatie

Ook gebruikmaken van een praktisch kwaliteitshandboek?

Via MyDMS structureer je heel gemakkelijk de cruciale bedrijfsinformatie binnen jouw zorginstelling.
Meer informatie

Hoe kunnen we je op weg helpen?

Waarom kwaliteit via Bij Ons Advies?

Eenvoud en efficiëntie

We houden van eenvoud. Wanneer (werk) processen en software gemakkelijk werken maakt dit ons allemaal een stukje blijer. Bij complexe vraagstukken kan dit natuurlijk weleens een uitdaging zijn, maar die pakken we graag met beide handen aan.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is een van de onderdelen die ons werk zo leuk maakt. Samen proberen we altijd naar de beste oplossing te zoeken. Dat betekent dat we je áltijd proberen te helpen.

Ondersteunend

Het streven naar blije klanten maakt dat we continu kijken hoe we je beter en sneller kunnen helpen. Als je er even niet uit komt dan kan je ons altijd bellen of mailen met een simpele vraag of juist een complex of lastig vraagstuk.

Maak gebruik van ons praktische kwaliteitshandboek

Heb je hulp nodig bij het opzetten, onderhouden of uitbreiden van jouw kwaliteitssysteem? Wij helpen jou graag met diverse zorgoplossingen om de kwaliteit en effectiviteit van jouw zorginstelling te waarborgen, te monitoren en te verbeteren. Via MyDMS structureer je heel gemakkelijk de cruciale bedrijfsinformatie binnen jouw zorginstelling. Het implementeren en begrijpen van de software van Nedap helpt je bij het borgen van dit systeem. Hier helpen onze specialisten je graag bij. Neem gerust contact met ons op voor een demo of bij vragen.