Expert in Ons

De grootste Nedap Ons video kennisbank van Nederland

0+
Aantal Ons implementaties
0+
Medewerkers getraind
0+
Cliënten (indirect) geholpen
Expert in Ons Nedap

Word jij net als wij, Expert in Nedap Ons?

Als businesspartner van Nedap Healthcare, zijn wij dagelijks met volle focus bezig met de Ons software. Met ons negenkoppige team vormen we een bonk aan ervaring. En deze ervaring willen wij nu graag delen met jou.

Naast kwaliteit, persoonlijkheid en verder kijken dan enkel dat ene antwoord, hebben we nog een belangrijke visie. Wat wij voor onze klanten willen, is dat zij zelfstandig gebruik kunnen maken van de Ons software.

Want wij geloven dat zelfstandigheid op lange termijn het beste is voor jouw zorginstelling.

Dan is de vraag: wat is dan de meest efficiënte manier om tot deze zelfstandigheid te komen? Hoe wordt jouw organisatie een Expert in Nedap Ons?

Team Bij Ons Advies
Herken jij dit in jouw organisatie?
JA, IK WORD EXPERT
Dit is volgens ons géén oplossing
Expert in Ons oplossing
 • Het volgen van dure en tijdrovende E-learning programma’s.

 • Veel geld uitgeven aan ellelange en logge cursussen zónder flexibiliteit.

 • Extreem veel informatie in korte tijd ontvangen waarvan je nooit meteen alles kan toepassen.

Zo maken wij jou Expert in Ons
Toegang tot 3 Ons Optimalisatie cursussen

Basis KwaliteitsmonitorHet afgelopen jaar hebben we veel verschillende expertsessies opgenomen. Deze hebben we onderverdeeld in 3 Ons Optimalisatie cursussen over Ons Applicatiebeheer, Ons Dossier en Controleren & Declareren. Wanneer je lid bent van Expert in Ons krijg je toegang tot deze cursussen met meer dan 15 uur aan beeldmateriaal. Is er een onderwerp dat je aandacht trekt, bekijk dan simpelweg de video met een kant en klaar stappenplan. Op die manier kun je vandaag direct aan de slag met jouw favoriete onderwerp.

Maandelijkse Ons Expert- en Q&A sessies

Maandelijkse Expertsessies

Elke maand is er een digitale Live Expertsessie en een Q&A sessie over een vooraf gecommuniceerd thema. Op ieder moment is de agenda van het komend half jaar bekend. De diversiteit in thema’s is groot, zodat je elke maand nieuwe inzichten krijgt op ieder vlak. Deze expertsessies zijn kort en krachtig (circa 1 uur), zodat je niet overspoeld wordt met teveel informatie. Er worden handvatten gegeven waarmee je de nieuwe kennis direct in jouw organisatie kan toepassen. Heb je dan nog vragen? Twee weken na de expertsessie kun je tijdens de Q&A sessie antwoorden op jouw vragen krijgen.

Toegang tot de ledenomgeving

ledenomgeving agenda kennisJe krijgt bij Expert in Ons toegang tot een online ledenomgeving. Dit is de uitvalsbasis voor het Expertprogramma. In deze ledenomgeving vind je onder andere de halfjaarlijkse agenda, zodat je altijd op de hoogte bent van de  thema’s die behandeld gaan worden en wanneer deze precies plaatsvinden. Daarnaast vind je uitleg over het Expert in Ons programma en uploaden wij hierop waardevol kennismateriaal.

Opnames van de Expertsessies

Opnamen Ons Expertsessies

Is het niet gelukt om een Live Expertsessie bij te wonen of heb je de behoefte een sessie nog een keer terug te kijken? Dat begrijpen we natuurlijk! In de ledenomgeving zetten wij na elke Live Ons Expertsessie de opnamen hiervan voor jou klaar. Dan kun jij als het jou uitkomt de opnamen (nog een keer) terugkijken. Op deze manier geven wij je flexibiliteit in jouw agenda.

JA, IK WORD EXPERT

Wat zeggen anderen over ons?

Heidi Zijlstra

“Je houdt jezelf bekwaam in je rol als applicatiebeheerder/cliëntadministratie. Hoewel het applicatiebeheer onderdeel bij ons (voor nu nog) een ondergeschoven kindje is, houden de expertsessies je scherp. Erg fijn is dat er tijdens de sessies gewoon vragen gesteld kunnen worden en interactie mogelijk is. Wat mij betreft is de trainingsmodule Expert in Ons echt TOP!!!”

– HEIDI ZIJLSTRA –
Applicatiebeheerder/ cliëntadministratie Ons bij Sa-Net

Heidi Zijlstra

“Ik wist al heel veel van Ons, maar ik heb toch nog veel dingen geleerd van de maandelijkse sessies die ons veel tijd hebben opgeleverd. Dank daarvoor”.

– MARJAN DEN OUDEN –
Financiële- en salarisadministratie bij Riederborgh

Agenda expertsessies

Weg met die boeken, geen ellelange pagina’s die je ter voorbereiding moet doorlezen om mee te kunnen doen met een scholings- of cursusdag. Moet je naast je eigen drukke agenda ook nog tijd en wilskracht vinden om jezelf te scholen? Wij begrijpen dat dat niet het ideale scenario is.

De Live Ons Expertsessies vraagt geen voorbereiding, weinig tijd en uiteindelijk weinig moeite om te verkregen kennis toe te passen.

Wat voor kennis geven we je dan? Alles omtrent de Nedap Ons software. Elke maand staat één themasessie op de agenda die je live kunt bijwonen of achteraf zelf kunt terugkijken. Het is ons streven om het aanbod zo divers mogelijk te maken, zodat je iedere maand op een ander vlak nieuwe inzichten krijgt en gaandeweg je hele Nedap Ons omgeving kunt optimaliseren. Jij wordt dus elke maand méér Expert in Ons!

Expert in Ons Nedap
Check de actuele agenda
Klaar om Expert in Ons te worden? Meld je aan!

Maandabonnement

99,- per maand

Maandelijks opzegbaar

 • Maandelijks live Ons Expert- en Q&A sessies

 • Toegang tot kennismateriaal via de ledenomgeving

 • Opnames Ons Expertsessies altijd terugkijken

 • Flexibel en efficiënt

 • Direct toepasbare kennis

Deel je account met collega’s

Ik kies deze optie

Klik gerust, je zit nog nergens aan vast

Jaarabonnement

990,-

Je bespaart 17%

 • Maandelijks live Ons Expert- en Q&A sessies

 • Toegang tot kennismateriaal via de ledenomgeving

 • Opnames Ons Expertsessies altijd terugkijken

 • Flexibel en efficiënt

 • Direct toepasbare kennis

Deel je account met je collega’s

Ik kies deze optie

Klik gerust, je zit nog nergens aan vast

Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW.

Neem contact op

Heb je nog vragen over Expert in Ons?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en uitleg.
Neem contact op