Cursus over applicatiebeheer over Nedap Ons

Toonaangevend Nedap-expert

Voor zorginstellingen en zzp’ers

Implementatie en ondersteuning

Je word in twee dagen een goede applicatiebeheerder door de cursus Ons applicatiebeheer te volgen. De Ons-software vinden wij het beste en mooiste product in haar soort. Bij Ons Advies in Linschoten is het sinds 2010 onze missie om alle facetten van deze software te doorgronden en zorginstellingen hiermee optimaal te ondersteunen. Alle opgedane kennis hebben we gebundeld in de intensieve tweedaagse cursus applicatiebeheer. Deze kennis beschouwen wij als belangrijk voor elke Ons-applicatiebeheerder.

Nedap-ons-logo

Zullen we even bellen? 

We begrijpen goed dat je niet alleen op een stukje tekst op een website wilt afgaan om de juiste keuze te maken. Daarom bellen we vaak even, zodat we beter kunnen afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op
Methodisch werken

Wat leer je van de cursus applicatiebeheer over Nedap Ons?

Als adviesbedrijf in de zorg bieden we jou de cursus applicatiebeheer aan, waarin je een schat aan kennis opdoet. Je leert overzicht en structuur aanbrengen binnen de Nedap Ons-software, waardoor je de controle krijgt over essentiële processen. We behandelen kernprocessen zoals cliëntenadministratie, urenregistratie, declaratieprocessen en dossiervoering. Belangrijke controles die cruciaal zijn voor het optimaal gebruik van Ons worden ook uitvoerig besproken, en je gaat aan de slag met praktische opdrachten die jouw kennis verdiepen. Naast deze cursus bieden we ook maandelijks twee keer een e-learning over Nedap aan, zodat je altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen en updates.

We zijn gespecialiseerd in onderstaande sectoren

100%
  • Thuiszorg

  • Ouderenzorg

  • Gehandicaptenzorg

  • Beschermd wonen

  • Begeleiding en dagbesteding

  • Zorgboerderijen

  • Geestelijke gezondheidszorg

  • Jeugdhulp

Jelle Mostert

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek voelden we direct dat de aanpak van Bij Ons advies volledig aansloot bij de behoefte van Compartijn. De laagdrempelige en klantvriendelijke ondersteuning die we nog steeds ontvangen van dit professionele bedrijf maakt dat we een enorme positieve ontwikkeling hebben kunnen doormaken.

Het aangaan van een partnership met Bij Ons advies geeft ons de mogelijkheid om de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van onze zorg- en bedrijfsprocessen duurzaam te borgen.”

Miranda van der Made – Care-contractmanager bij Compartijn